Grip op...

Het eerste consult

Na een uitgebreid gesprek, lichamelijk onderzoek en een korte geheugentest (en eventueel aanvullende onderzoeken) wordt een behandelplan opgesteld.

Hoe gaat het met u in de loop van de tijd?

Nadat het behandelplan is opgesteld, begint de behandeling. Afhankelijk van uw situatie komt u met enige regelmaat terug op de geheugenpoli. Het behandelteam blijft graag op de hoogte hoe het met u gaat als u thuis bent. Slaat de behandeling aan, heeft u toch vragen over de behandeling, hoe vindt uw partner dat het gaat?

Om het behandelteam op de hoogte te houden,  vragen we u om regelmatig via deze website vragen te beantwoorden. Wij kunnen de antwoorden inzien. Voor vragen tussendoor is er het eConsult of kunt u altijd bellen.

 
Voorbereiding bezoek aan de geheugenpoli

Een goede voorbereiding is het halve werk. U en/of de mantelzorger kunnen het gesprek aan de geheugenpoli voorbereiden door vooraf de vragen in te vullen. Zo weten wij wat belangrijk voor u is en kunnen we samen zien hoe het in de loop van de tijd gaat. Heeft u vragen tussendoor, dan kunt u altijd het eConsult gebruiken.

 

 Wilt u meedoen? Informeer bij de helpdesk
5/12/2013